Unieke samenwerking v.v. DEO, BZC en ’t Timpke

BORCULO – v.v. DEO, Schuurman BZC en ’t Timpke hebben gezamenlijk een leuke winteractiviteit gepland voor alle jeugdleden op zaterdag 1 februari. Het is de bedoeling dat de jeugd een leuke ochtend/middag gaat beleven door middel van korte uitdagende activiteiten en hen tevens kennis te laten maken met andere sporten (waterpolo & squash). Op 1 februari wordt ’t Timpke volledig gebruikt voor deze winteractiviteit. De jeugd gaat in parcoursvorm de zaal, de squashbaan en het zwembad gebruiken. Dit zal in groepen gebeuren en ook zullen de jeugdleden van Schuurman BZC hier aan deelnemen (gemengd met de jeugdleden van v.v. DEO).

– In de ochtend van +/- 10.00 – 12.30 uur zal de jeugd t/m JO12 aanwezig zijn.
– In de middag van +/- 13.30 – 15.30 uur zal de jeugd boven de JO12 aanwezig zijn.

De organisatie heeft haar best gedaan om er een leuke ochtend en middag voor de jeugdleden van te maken met uitdaging per leeftijdsklasse.

Eigenlijk stonden op 1 februari de eerste competitiewedstrijden na de winterstop voor de voetballers van DEO ingepland, maar het jeugdbestuur heeft besloten om voor deze dag een algehele baaldag aan te vragen en deze is door de KNVB goedgekeurd.

Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om te komen kijken / aanmoedigen tijdens deze unieke samenwerking tussen Schuurman BZC, ’t Timpke en v.v. DEO.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven