Win 250 euro met jouw mooie idee voor Berkelland

BERKELLAND – Op woensdag 12 februari wordt in zaal Peters een avond georganiseerd voor iedereen met een goed idee voor de leefbaarheid in Borculo. Er is de mogelijkheid om het idee kort te presenteren en voor de 2 meest aansprekende initiatieven ligt er een cheque van € 250,- klaar om direct aan te pakken. Deze actie is onderdeel van het Berkellands Naoberfonds en Wijk- en Kerngericht werken.

 

Cheque van € 250,-

Je kunt jouw idee kort op een informele wijze presenteren. Hoe je dat doet is aan jouw. De aanwezigen bepalen gezamenlijk welke 2 initiatieven een cheque van € 250,- in ontvangst mogen nemen.

Wees welkom!

Ben u nieuwsgierig geworden? Gebiedswethouder Maikel van der Neut verwelkomt je graag om 20.00 uur bij zaal Peters in Borculo. Deze avond is bedoeld voor alle inwoners en organisaties van Borculo, Haarlo, Gelselaar en Geesteren en het buitengebied van Borculo. Voor de gebieden Eibergen, Ruurlo en Neede zijn/worden aparte avonden gehouden.

De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat er koffie, thee en wat lekkers klaar. Aanmelden is niet nodig. De avond wordt uiterlijk om 22.00 uur afgesloten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven