“Assepoester” gezocht na de Nachtoele-actie in Ruurlo

RUURLO – Het was een hele happening, de Nachtoele-Actie van Reurpop in de nacht van donderdag op vrijdag. De rij voor de kassa’s was letterlijk honderden meters lang. In zo’n rij gebeurd er natuurlijk van alles. Een ding was echter wel heel opvallend, toen iedereen huiswaarts was gekeerd en het weiland van de IJsclub Ruurlo er weer verlaten bij lag vond de organisatie een paar hoge hakken. “Assepoester gezocht” lezen we op de facebook pagina van Reurpop “De hakken vonden we in het weiland van de IJsclub Ruurlo na de Nachoele-actie. Ken jij degenen die nu naast de schoenen loopt? Wij horen het graag” Wij van Nieuws uit Berkelland zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar het verhaal achter de hakken!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven