De Hookers maken als laatste prinsenpaar bekend

EIBERGEN- In de residentie van carnavalsvereniging de Hookers, café Tijink – de Beuk in Eibergen, werden zondagavond de hoogheden voor het jaar 2020 bekend gemaakt. In een gezellig Hookershoes werden Prins Sander, adjudant Erno en prinsessen Maaike & Kristi gepresenteerd. Zij regeren dit carnavalsseizoen bij cv de Hookersmet de leus: Ie hooft ons niks te vertell’n – Wie bunt toch neet te veurspell’n.

Voorafgaand aan de bekendmaking werden de laatste weken de volgende aanwijzingen prijs gegeven;

Voor de hoogheden lijkt het wel een sprookje
De appel valt niet ver van de boom
De prins voelt zich buurtsuper
Ze zijn niet ‘vies’ van het werk
Ze hebben een steekje los.

 

Wilt u de nieuwe hoogheden feliciteren kom dan maandag 24 februari vanaf 11.00 uur naar het Hookershoes, Beltrumseweg 7 te Eibergen. Deze dag staat het gezellige tafelen weer op het programma. Er is daarbij medewerking van buutredenaar Karel van de Kate en diverse zusterverenigingen komen op bezoek. Ook zijn er artiesten uit eigen gelederen en is er een optreden van Joop Stroop, oftewel weer een gezellig programma. Daar zal natuurlijk ook de polonaise naar de buren van de Welkoop weer niet ontbreken en als vanzelfsprekend de muzikale klanken van Hans Roerdink.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven