Dorpsparel Herman ten Dolle (78) overleden

EIBERGEN – Gelukkig hebben we de vele herinneringen nog van Herman ten Dolle uit Eibergen. Donderdag 6 februari overleed (na een kort ziekbed) de dorpsparel uit Eibergen. Herman is 78 jaar geworden. De Eibergenaar leed al enkele jaren aan leukemie. Het overlijden is een gemis voor velen! Altijd vrolijk, altijd tijd voor een praatje, altijd een luisterend oor en altijd behulpzaam. Het laatste deed hij voor veel verenigingen, onder andere de Oldtimer (Tractor) Club Eibergen, en het openluchttheater. Herman was verliefd op oude ambachten, -werktuigen en -tractoren. Zijn verzameling had hij uitgestald aan de Rekkense Binnenweg (het Dolle Huuske). Jeroen Sloot uit Eibergen maakte daar ooit (in 2011) een reportage over (zie video hieronder). Ook reporter Roy Nijman zocht de dorpsparel vaak op. Dinsdagavond 11 februari is er tijd voor condoleren (vanaf 19.00 uur), dit vindt plaats bij het Dolle Huuske aan de Rekkense Binnenweg. Woensdag zal de uitvaart – in besloten kring – plaatsvinden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven