Help jij judo droom van Naomi Overkamp uitkomen?

EIBERGEN – De grootste passie van Naomi Overkamp (18) uit Eibergen is, vanaf haar 7e, judo. Sinds september 2019 heeft ze de overstap gemaakt naar RTC Heerenveen, regio Noord-Oost en woont ze intern in Sportstad Heerenveen. De NOC*NSF heeft haar de status Nationaal Talent gegeven. In 2015 en 2016 werd ze tijdens de sportverkiezingen van Eibergen, Rekken en Beltrum gekozen tot sporttalent van het jaar. In 2018 werd ze tijdens diezelfde  verkiezingen sportvrouw van het jaar. Naomie is tevens ambassadeur van Achterhoek Younited. Voor haar staan er een aantal kostbare maanden op het programma en daarom wil ze aan jou vragen of jij een steentje wilt bijdragen aan haar judosport. Onder het motto “De top bereik je samen”

Om een beetje een idee te krijgen van het leven van een topsportster hier het fulltime trainingsschema (U21/70 kg), zoals er dat voor Naomi wekelijks uit ziet:

Maandagochtend: Kracht- en techniektraining
Maandagavond: Randori training
Dinsdagavond: Papendal training
Woensdagmiddag: Kracht- en techniektraining
Donderdagochtend: Hardlooptraining
Donderdagavond: Randori training
Vrijdagochtend: Kracht- en techniektraining

* Naast haar fulltime RTC programma zit ze in het examenjaar van het Johan Cruyff College in Groningen waar ze de opleiding ‘Sport en Coaching’ in juni 2020 hoopt af te ronden.

Onderstaande toernooien staan voor seizoen 2019/2020 op haar wedstrijdprogramma:

– NK U21 Almere
– Junior European Judo Cup (JEJC) Coïmbra in Portugal
– Thüringenpokal Bad-Blankenburg in Duitsland
– Junior European Judo Cup (JEJC) Paks in Hongarije

Eventueel nog andere European Cups / EK waarvoor ze zich kan kwalificeren!

Wil jij Naomi een bijdrage doen? Elk bedrag is welkom! Kijk dan op https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/judo/junior-european-judo-cups-2020.html

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven