Informatieavond over nieuwbouwplan “De Maalderij” in Rietmolen

RIETMOLEN – Al jaren ligt de voormalige maalderij aan de Pastoor van Everdingenstraat in Rietmolen er verlaten bij. Geen fraai aangezicht zo midden in het hart van het dorp. Echter komt daar binnenkort verandering in. Rob Spikker van Rob Spikker Bouw- en timmerwerken, de eigenaar van de maalderij, heeft grote plannen op het terrein. Daarom geeft hij morgen, woensdag 12 februari, een informatieavond in de Dorps Accommodatie Rietmolen. Rob Spikker zal dan zijn plannen presenteren, het is de bedoeling dat de voormalige maalderij zal worden omgetoverd tot een appartementen complex met 6 appartementen voor starters. Achter de voormalige maalderij zullen nog eens 4 levensloop bestendige patiowoningen worden gebouwd. De informatieavond begint om 19.30 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven