Jubileumeditie Johan Hondorp 6×6 avondtoernooi in Gelselaar

GELSELAAR – Op zaterdag 20 juni 2020 vindt de 11e editie van het Johan Hondorp 6×6 Avondtoernooi plaats. En niet zomaar een editie! Dit jaar bestaat voetbalvereniging EGVV 75 jaar, wat betekent dat extra groot wordt uitgepakt! De jubileumcommissie van EGVV zal er samen met de organisatie van het Johan Hondorp 6×6 Avondtoernooi voor zorgen dat het een fantastisch voetbalfeest wordt in Gelselaar!

Dit jaar zal er weer zowel een heren- als vrouwencompetitie zijn, waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd. Welk team zal zich in het jubileumjaar van EGVV mogen tronen als grote winnaar van het Johan Hondorp 6×6 Avondtoernooi en welk vrouwenteam staat aan het eind van de avond met de grote beker omhoog?

Op 20 juni 2020 rond de klok van 22:00 uur zal het bekend zijn. Daarna zal zoals gewoonlijk een grande party gehouden worden in de tent tussen de velden.

Via een formulier op http://www.egvv.nl kun jij je team opgeven voor het Johan Hondorp 6×6 Avondtoernooi 2020. De kosten voor het toernooi bedragen 20 euro per team.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven