Nieuws uit Berkelland komt met eigen krant

BERKELLAND – Online is Nieuws uit Berkelland niet meer weg te denken. Via onze website en social media houden we dagelijks duizenden Berkellanders op de hoogte van het wel en wee in onze gemeente. Berichten, foto’s, video’s alles komt voorbij. Er is volop de gelegenheid om te reageren en met elkaar te discussiëren over de onderwerpen. Binnen ons nieuwsplatform zijn we altijd aan het kijken wat er nog beter kan. Vanuit ons was er altijd nog een wens om een krant te maken voor de hele gemeente. Wij denken dat de combinatie van website, social media en krant de ideale manier is voor een lokaal media aanbod. Het dagelijkse, snelle nieuws, op de site en social media en de achtergronden en aankomende activiteiten in de krant.

De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan dit idee. We zijn dan ook trots om bekend te maken dat Nieuws uit Berkelland in Fulltime-Media een partner heeft gevonden voor het uitgeven van een twee wekelijkse krant. Vanaf half maart zal in heel Berkelland om de week de krant Nieuws uit Berkelland op de mat vallen. In de krant bijzondere, boeiende en informatieve artikelen. Niet het nieuws dat al is geweest, maar nieuws wat nog komt. Of verdiepende reportages. Mooie foto’s zullen niet ontbreken en in het midden van de krant een agenda met alle activiteiten in de gehele gemeente Berkelland.

Uiteraard is het mogelijk dat we over jou of jou activiteiten schrijven in de krant. Je kunt daarvoor een mail sturen naar [email protected] de naamsbekendheid van Nieuws uit Berkelland is groot, dat merken we vanuit de interesse van de adverteerders. Het is voor ons haast onmogelijk om iedereen te bereiken. Daarom kunnen adverteerders zich melden via [email protected] dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Adverteert u ook mee?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven