Opnieuw eremetaal Tess Gotink RGV Ruurlo

URUURLO – Afgelopen weekend werd in Didam de 2e plaatsingswedstrijd geturnd in de 5e divisie Oost. Tess Gotink, nivo jeugd D2, ging de eerste wedstrijd met zilver naar huis. Deze keer wist ze met een een 1e plaats op balk, 2e op brug en een 3e cijfer op sprong het goud mee te nemen. Ook Inte Smeerdijk, die de vorige wedstrijd het goud pakte, deed het netjes. Zij werd 4e. Bij de senioren was er een het deelnemersveld erg groot, hier streden 30 turnsters om het eremetaal. Aafke Hogevonder wist zich naar een 5e plek te turnen met een mooie 2eplaats op de brug. Noortje de Jong, die door ziekte de eerste wedstrijd moest missen, behaalde een nette 15e plek.
Bij de jongste deelnemers deed Lynn Brundel mee voor de RGV. Zij eindigde middenin het deelnemersveld op een 15e plek. Nienke Groote Haar en Richelle Haitink turnde in de klasse jeugd2 supplement G. Hier wist Nienke de 13 plaats te bezetten en Richelle de 19e.

Na de volgende wedstrijd, 21 maart te Doetinchem, zal bekend worden gemaakt wie er zich hebben geplaatst voor de finale. De beste 2 geturnde wedstrijden tellen voor de plaatsing van de finale.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven