Politie zoekt getuigen overval Brand Oil Borculo

BORCULO – Gisteravond, woensdag 26 februari, rond 18.45 uur is een tankstation aan de Nettelhorsterweg in Geesteren overvallen door twee mannen. Ze bedreigden de medewerkster van het tankstation met een wapen en gingen er vandoor met geld. Als je gisteren rond die tijd in de buurt van het tankstation was, heb je misschien wel iets gezien en wil de politie je graag spreken.

We zijn op zoek naar twee mannen die in een lichtkleurige auto vertrokken. De mannen gingen vanaf het tankstation in de richting van Neede/Ruurlo. De twee overvallers waren jonge mannen van 20-25 jaar oud. De een was ongeveer 1.70 en had een fors postuur. De tweede man was iets langer, en had een mager postuur. Deze man droeg een bivakmuts, donkere kleren en had een zwarte rugtas op zijn rug.

Heb je gisteravond iets gezien wat te maken kan hebben met de overval? Of heb je een auto met een dashcam, en was je in de buurt? Of heb je een camera aan je bedrijfspand/woning in de omgeving die mogelijk iets heeft opgenomen? Laat het de politie weten als je meer informatie hebt! Het zaaksnummer is 2020089617. Je kunt bellen met 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven