Borculose kinderen kunnen ook tekenen voor ouderen

BORCULO – We zien dat er op dit moment in onze gemeente overal acties op touw worden gezet voor ouderen. Een actie die we veel zien is dat kinderen worden opgeroepen leuke tekeningen te maken voor ouderen in verzorgingshuizen. Sinds donderdag zitten de verzorgingshuizen in Nederland dicht. Om de ouderen niet te vergeten kunnen kinderen tekeningen maken en in een daarvoor bestemde doos doen. We zagen dit initiatie al in Neede en nu is er in Borculo ook een mogelijkheid. Bij de ingang van Avonturijn /Partou Borculo aan de Gr.Wichmanstraat 24 staat een postdoos net als voor de ingang van  Careaz J.W. Andriessen aan de Koppeldijk 40. Daar kunnen kinderen hun tekening in doen. De initiatiefnemers zorgen dan dat de ouderen worden verrast met deze tekeningen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven