D66 en PVDA niet aanwezig op raadsvergadering

BERKELLAND – Morgenavond, dinsdag 17 maart, staat er een gemeenteraadsvergadering gepland in Berkelland. Vanmiddag wil men beslissen of de vergadering wel doorgaat i.v.m. de coronacrisis. Wat deze beslissing ook zal zijn D66 is er hoe dan ook niet bij. Fractievoorzitter Han Boer laat de redactie van Nieuws uit Berkelland maandagmorgen weten dat zijn fractie heeft de besloten de vergadering van morgenavond, mocht die door gaan, over zal slaan.

UPDATE: Inmiddels heeft de PVDA Berkelland, via fractievoorzitter Betsy Wormgoor, laten weten de vergadering ook aan zich voorbij te laten gaan. Ondanks dat de raad wil gaan praten over de ontwikkeling van windenergie in Berkelland vindt Wormgoor de volksgezondheid belangrijker.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven