Geen avondopenstelling Publiekswinkel op woensdagavond tot 31 maart

BERKELLAND – In verband met de maatregelen die de Rijksoverheid op donderdagmiddag 12 maart tegen het coronavirus heeft afgekondigd, gaat de avondopenstelling van de Publiekswinkel op woensdagavond (18 en 25 maart) niet door. U kunt uiteraard wel nog steeds overdag op afspraak bij de gemeente terecht. Daarvoor geldt: beoordeel zelf even in hoeverre uw afspraak noodzakelijk is.

Veel producten kunt u via de website van de gemeente aanvragen. Ook wijzigingen, zoals een verhuizing, kunt u online doorgeven. De gemeente adviseert u om, wat online kan, online te doen.  Zijn het zaken die niet dringend zijn, dan wordt u verzocht nog geen afspraak te maken.

Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? En heeft u een afspraak bij de gemeente, dan verzoekt men u vriendelijk om een nieuwe afspraak te maken. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven