‘Good Looking’ in Ruurlo zoekt gastvrouwen en -heren

RUURLO – Van 9 mei t/m 20 juni wordt in Ruurlo de expositie ‘Good Looking – portretkunst in Ruurlo’ georganiseerd. Zo’n 35 beeldend kunstenaars presenteren prachtige portretten. De expositie omvat ruim 70 kunstwerken.  Good Looking is een vervolg op de succesvolle expositie met Mathilde Willink als thema die vorig jaar in zes weken tijd meer dan 3.000 bezoekers trok. Ook dit jaar rekent men op een dergelijk aantal bezoekers uit alle delen van ons land.  De expositie wordt gehouden in galerie De Smidse (voorheen De Marskramer) en in de Dorpskerk. Om de te verwachten bezoekersstroom in goede banen te leiden zijn vrijwilligers nodig die het leuk vinden om een goede gastvrouw of -heer te zijn. Dat leidt tot vele ontmoetingen met vaak bijzondere mensen, zoals blijkt uit de ervaringen van vorig jaar. De gastvrouwen en -heren moeten ook zo nu en dan hun handen uit de mouwen steken. Er moeten entreekaarten worden verkocht, de ruimtes moeten er netjes uitzien, vlaggen moeten worden opgehangen enz. Van zwaar werk is echter geen sprake. Het allerbelangrijkste is een open en communicatieve houding waardoor bezoekers zich welkom voelen.

Het merendeel van de gastvrouwen en -heren van vorig jaar is ook dit jaar weer beschikbaar. Dat team zal moeten worden uitgebreid met een tiental nieuwe enthousiaste gastvrouwen en -heren.
Wie geïnteresseerd is, wordt geadviseerd even op www.goodlookinginruurlo.nl te kijken. Daarna kan men bellen met Wim Slotboom, tel. 06 57 85 72 25 of mailen naar [email protected].
De expositie is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur (niet op maandag). Er wordt gewerkt in twee ‘ploegen’ van twee personen per locatie, dus ongeveer drie uren per keer in De Smidse of in de Dorpskerk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven