Herinrichting Brink, Kluiversgang en Meisterspad in centrum Eibergen

EIBERGEN – Dit jaar is fase 4 van de herinrichting van het centrumgebied aan de beurt. Het gaat om de Brink, Kluiversgang en Meisterspad. Het ontwerp ligt vanaf 12 maart zes weken ter inzage in de Publiekswinkel van het gemeentehuis en wordt gepresenteerd in de etalage van het inloopcentrum aan de Kluiversgang 23 in Eibergen.

Er komt nieuwe bestrating waarbij de straten volgens de 30 km/uur inrichting worden uitgevoerd. Het plein op de Brink wordt ingericht als verblijfsgebied. Daarnaast komt er openbaar groen om hittestress bij grote verharde oppervlaktes te minimaliseren. Ook de openbare verlichting wordt vervangen.

Het ontwerp van het plan ligt vanaf donderdag 12 maart zes weken ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. De Publiekswinkel is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op woensdag van 8.30 tot 19.00 uur.
Daarnaast worden de plannen gepresenteerd in de etalage van het inloopcentrum aan de Kluiversgang 23. Hier kunt u op dinsdagmorgen binnenlopen als u vragen heeft.

Belanghebbenden kunnen in deze periode hun zienswijze geven over het ontwerp. Dat kan schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA Borculo. U kunt uw mening ook mondeling geven door te bellen naar de heer
R.F.J. Asschert van het Gebiedsteam. U kunt hem bereiken via 0545-250 250.

De afbeelding is een impressie, de definitieve inrichting kan verschillen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Herinrichting Brink, Kluiversgang en Meisterspad in centrum Eibergen”

  1. Ziet er leuk uit maar doe dan eerst eens wat aan die leegstand want er volgt nog meer leegstand wie goat neede axhter noa

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven