Jonge reporter Rens Landolt uit Eibergen doet mee aan Jeugdjournaal wedstrijd

EIBERGEN – Het Jeugdjournaal organiseert samen met Beeld en Geluid de NOS Jeugdjournaal Wedstrijd 2020. De winnaar mag een dag als verslaggever op pad met een cameraploeg van het Jeugdjournaal. Je mag dan zelf weten waar je heen gaat. De reportage wordt uiteindelijk echt uitgezonden in het Jeugdjournaal en komt op het Youtube kanaal. Rens Landolt uit Eibergen heeft besloten mee te doen aan de wedstrijd. Hij heeft zijn reportage inmiddels ingezonden. Tot en met 29 maart kan men zich nog inschrijven. Uit alle inzendingen kiest de redactie van het Jeugdjournaal uiteindelijk 10 finalisten. Die worden dan uitgenodigd om naar Hilversum te komen. Dit zal gebeuren op 19 april. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven