Kirsten Barts (24) uit Rekken in finale Miss Beauty of Gelderland

REKKEN – De 24 jarige Kirsten Barts uit Rekken is finaliste van de Miss Beauty verkiezing voor de provincie Gelderland. Samen met 18 andere meiden gaat ze de strijd aan om de felbegeerde titel. “Ik kende de verkiezing al een tijdje, maar had er nooit bij stilgestaan om mee te doen. Tot dat ik werd gescout door de Miss Teen of Overijssel 2019. Toen dacht ik laat ik het gewoon doen. Wij hebben als finalisten iedere zondag een trainingsdag om ons goed voor te kunnen bereiden op de finale van 28 maart. Tijdens deze trainingsdagen krijgen we o.a. catwalktrainingen, bootcamps, workshops en fotoshoots” legt Kirsten enthousiast uit. Wil jij Kirsten helpen om dichterbij de kroon van Miss Beauty of Gelderland te komen? Stem dan per sms. Stuur “Poll Gelderland Kirsten” naar 3010. Dit kan nog tot 27 maart tot 23.59 uur.

Kirsten wil ook iets doen voor het goede doel. Ze heeft daarvoor de LINDA.foundation uitgekozen, zij steunen (alleenstaande) ouders met kinderen die het financieel lastig hebben. Dat kan betekenen dat deze kinderen niet kunnen sporten, geen lekkere warme jas hebben en nooit op vakantie kunnen. Een op de negen kinderen in Nederland leeft in armoede. Daarom wil Kirsten op zaterdag 21 maart een dag organiseren waar vriendinnengroepen, moeders en dochters zich compleet in de watten kunnen laten leggen. Er wordt medewerking verleent door visagiste Marleen van “Zoomarleen” en kapster Dominique van “Dominique Hairstylist”, zij zullen er voor zorgen dat alle deelnemers zullen stralen na het einde van de behandelingen!  Fotografe Inge Rupert is aanwezig om iedereen vervolgens op zijn mooist op te foto te zetten. De volledige opbrengst van deze dag gaat natuurlijk naar de LINDA.foundation.

Wil jij bij deze dag aanwezig zijn en compleet in de watten worden gelegd ? Geef je dan snel op! Mail naar: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven