Ondernemer wordt uitgelachen om Corona maatregelen

NEEDE – De maatregelen om het coronavirus in te dammen zijn uitgebreid en inmiddels al een aantal dagen van kracht. Toch nemen sommige mensen deze regels niet serieus. Diana Vultink, ondernemer in Neede, doet haar beklag op Facebook. Sommige klanten “bekken haar af” en lachen haar uit. Deze mensen vinden de maatregelen die Diana treft, geheel volgens de adviezen, overdreven. Lees hier Diana haar verhaal:

“Iets moet mij van het hart, de meeste mensen die mij kennen weten dat ik erg nuchter ben, ook met deze virus, wel vind ik het super belangrijk dat ook ik mij aan die regels moet houden, liefst pinnen, handschoenen, desinfectie en voor die afstand, ik doe echt mijn best zodat we zolang open mogen en kunnen blijven, maar wanneer ik klanten krijg die op alles lopen te bekken, dat alles is overdreven en mij gewoon uitlachen dan ga ik zo woest worden. Door dit soort mensen kunnen we straks op slot en ben ik mijn inkomsten kwijt”

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Ondernemer wordt uitgelachen om Corona maatregelen”

  1. Afhalen en. bezorgen in de horeca gaat door met de boodschap houd afstand 1,5 meter
    Personeel en eigenaresse loopt met 4 mensen zonder afstand
    onderling!
    Wij bestellen ons eten online food connect €4,50 pp ipv slappe frietjes

  2. Jammer dat mensen niet na denken….
    Het is niet normaal dat je als ondernemer je best staat te doen en dan een grote mond krijgt omdat je de regels naleeft…
    Zo jammer…
    Diana ik heb onder vonden dat je de regels prima naleeft en hoop dat je gewoon je winkel open kunt houden.

  3. Tonny Houtsma

    Ik had iet verwacht dat er in de achterhoek mensen wonen die deze maatregel gen niet begrijpen wat een rare mensen lopen er toch rond.

  4. Waarom is lopend met een mondkapje, hier in Nederland een soort van provocatie tot hoongelach, terwijl dit in de rest van Europa, een gebaar van wederzijds respect is?We zullen toch ook over deze schroom moeten stappen, om jezelf en elkaar te moeten beschermen tegen deze sluipmoordenaar…Zoals een Italiaanse premier zei”we moeten vooral nu afstand van elkaar nemen, om elkaar te kunnen omhelzen, na deze ramp”!

  5. Het is bekend dat in de Noord-Achterhoek en Twente een groot deel van vooral de autochtone bevolking anarchistisch is. ‘Ze luisteren standaard niet naar Den Haag’. Wel naar de Oosterburen. Maar wel fors klagen als het menens wordt..

  6. Mensen die zich nog stééds niét aan de regels van RIVM houden ,zich kapot gaan schamen..en deze mensen zíjn mede schuldig aan de verspreiding van het virus en mede schuldig aan de doden die hier door vallen….

    Ik heb daar 2 woorden vóór DOMME ASOCIALEN

    Ondernemers STERKTE

  7. Respecteer in ieder geval de regels van regering, winkels etc. Doe het dan nog voor een ander! Wachten veel mensen op ziekenhuis opname, die weten niet wanneer ze aan de beurt zijn ivm corona. Moeten wij straks nog langer wachten, omdat die “domme mensen” straks op de IC liggen?’

  8. Max, misschien is het niet mogelijk om 1,5 meter uit elkaar te werken, zoals op zoveel werk! Maar als jij, of iemand van jou familie, of iemand van je vrienden, straks in het ziekenhuis ligt, ben je heel blij, dat er mensen zijn, die werken binnen die 1,5 meter.

  9. Bennie, 1,5 meter afstand in cafetaria is anders dan 1,5 meter in ziekenhuis waar ze beschermd werken
    Studio 16 bezorgd heerlijk maaltijden
    Geen vette hap

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven