Openingsweekend Hofstede tweewielers Ruurlo

RUURLO – Wie de gloednieuwe, pas verbouwde showroom van Hofstede Ruurlo binnenstapt wordt aangenaam verrast. Niet alleen vanwege de verdubbeling van de ruimte in de showroom, maar ook door de enorm uitgebreide collectie die in de winkel staat. De fietsenspecialist is sinds 2011 gevestigd in Ruurlo. Sindsdien is het aantal trouwe klanten dat zich meldt gestaag gegroeid.

Klanten komen bij Hofstede in Ruurlo voor een nieuwe of tweedehands fiets, bijbehorende accessoires, reparatie en onderhoud, maar zeker ook voor de persoonlijke benadering, geeft filiaalmanager Koen aan. “Een warm welkom, praatje, tijd voor de klant. Dat vinden wij hier heel belangrijk.” Koen is sinds 2016 het gezicht van de vestiging Ruurlo. Samen met collega Frits zorgt hij er voor dat de klanten goed en persoonlijk geholpen worden. Het aanbieden van een uitgebreide collectie is daarin belangrijk. Maar dan moet de ruimte het wel toelaten – iets wat de zojuist afgeronde verbouwing mogelijk heeft gemaakt. Koen: “We waren al langer aan het kijken hoe we de ruimte konden uitbreiden. Ook in de werkplaats was er behoefte aan een extra werkplek en een efficiëntere inrichting. We waren net bezig met een herinrichting van de winkel toen de mogelijkheid kwam om de ruimte van hiernaast erbij te huren. Perfecte timing, dus.”

Nauw contact met de klant
Een verbouwing volgde en inmiddels is de showroom verdubbeld, de werkplaats flink uitgebreid en het assortiment ruimer dan ooit. Kortom: een compleet nieuwe beleving voor iedereen. “Van zo’n mooie showroom kun je als fietsfanaat eigenlijk alleen maar dromen,” vertelt Frits. “Als klant wil je verschillende opties zien. Je wilt kunnen vergelijken. Dat kan alleen in een grotere zaak en dat hebben we dankzij de verbouwing gerealiseerd.” Daarnaast is er de open werkplaats die in de vernieuwde vestiging een stuk ruimer is opgezet. Dit geeft Koen en Frits de mogelijkheid om direct in contact te staan met de klant die binnenkomt, ook als zij nog even bezig zijn met een reparatie. “Ook al ben ik nog even aan het sleutelen; ik heb wel direct contact met de klant. Zij zien mij en ik zie hen.” Werken met een open werkplaats is een bewuste keus. “Zo open als wij het hier hebben, dat de mensen letterlijk mee kunnen kijken tijdens een reparatie, zie je nog niet zoveel,” vertelt Koen. “Er is letterlijk geen drempel en dat willen we ook juist niet. Dit geeft een heel persoonlijk gevoel.”

Van alle markten thuis
Koen en Frits zijn beide van vele markten thuis: monteren, repareren, onderhoud plegen, adviseren, informeren en klanten een warm welkom bieden horen allemaal bij het vak. Dat zij in de gloednieuwe showroom nu een nog veel breder assortiment kunnen aanbieden maakt het werk voor beide heren alleen maar mooier. “Dankzij de verbouwing zijn we voor de komende tien tot vijftien jaar zeker toekomstbestendig. Van loopfiets tot E-bike; we kunnen in principe aan iedere klantvraag voldoen. En we hebben natuurlijk korte lijnen met de vestigingen in Beltrum, Borculo en Groenlo,” geeft Koen aan. “Deze dynamische manier van werken zorgt ervoor dat je de klant heel veel te bieden hebt.”

Nieuwsgierig geworden naar de uitgebreide collectie en het compleet vernieuwde pand? Koen en Frits verwelkomen u graag tijdens het openingsweekend op 6 en 7 maart. Kom langs en laat u verrassen door het grote aanbod, de sfeervolle showroom en de gastvrijheid die team Hofstede u te bieden heeft.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven