Paasvuur Eibergen sneuvelt

 

EIBERGEN –  Wederom is het doek gevallen voor het paasvuur in Eibergen. In 2013 leek dat ook al zo, maar toen pakte Hans Pelle de spreekwoordelijke handschoen op. Hij zorgde er in drie weken voor dat het paasvuur alsnog door kon gaan. Dit keer gaat Pelle niet weer de handen uit de mouwen steken om dit te doen. “Mijn gedachten waren in 2013 al om van het paasvuur in Eibergen een compleet iets te maken”. zegt Hans Pelle “Zeg maar net zoals in Bentelo, met een grote tent erbij”. Dat mocht er niet van komen. Het paasvuur krijgt nu te maken met aangescherpte regelgeving, maar volgens Pelle blijft het ook lastig om de Eibergenaar enthousiast te krijgen voor het paasvuur. “Je hebt daar gewoon flink wat vrijwilligers voor nodig, die zijn voor dit evenement vrijwel niet te krijgen” Daar baalt Pelle wel van. In 2013 had hij gehoopt dat mensen enthousiast zouden worden. Helaas is dat niet gelukt. Daarmee heeft Hans Pelle de ondergang van het paasvuur in Eibergen nog heel wat jaren kunnen rekken, maar uiteindelijk niet kunnen voorkomen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Paasvuur Eibergen sneuvelt”

  1. Jammer Hans Pelle .
    Nu was er hout genoeg in Berkelland
    .Al die palen van land je pik had je daar mooi kunnen verbranden samen met JOOST.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven