Reünie dames hervatten training

BORCULO – Sporten is aan banden gelegd tijdens de coronacrisis. Iedereen probeert op zijn eigen manier fit te blijven. Reünie dames trainer Hans Bussing, dit jaar nog benoemd als vrijwilliger van hetjaar bij Reünie, heeft zijn speelster een heuse “Stay at Home” training gestuurd per video. Zijn bericht op Facebook wilden we zeker even delen. Hieronder het bericht van de dames trainer van v.v. Reünie.

“Ik heb zojuist de Reünie Dames een eerste “Stay at home training” gestuurd. Het voetbal ligt stil. Op dit moment zijn andere zaken belangrijker. Onder het motto “wat kan wel? ” heb ik de selectie een filmpje gestuurd. Ik doe mijn best altijd positief te coachen en in het leven te staan.

De training mogen ze een persoonlijke invulling geven. Een flink aantal Reünie dames doet erg belangrijk werk voor de samenleving. Dat betekent dat de één gaat hardlopen en dat de ander, die in zorg werkt met de hond gaat lopen. Maar beweging is voor iedereen belangrijk!!

Blijf gezond en zorg voor elkaar is het motto van onze trainingen! En dat wens ik iedereen toe!

Hans Bussing
Trainer Reünie dames.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven