Start jeugdkoor Euphonia Eibergen

EIBERGEN – Zingen is op dit moment populair onder de jeugd. Dit onderdeel ontbreekt nog binnen de vereniging Euphonia Eibergen. Daarom proberen we een nieuw onderdeel aan onze vereniging toe te voegen. Samen zingen en begeleid worden door het opleidingsorkest de Muziekfabriek op momenten spreekt kinderen aan denken we. Jeugd binnen de vereniging is welkom.
Dirigent wordt Marjo Harmsen. Zij heeft ervaring als zangdocent en het begeleiden van een kinderkoor. Zij is erg enthousiast en heeft heel leuke ideeën. Moderne liedjes, leuke oefeningen en ze leert het notenschrift aan.
In april biedt Euphonia vier kennismakingslessen aan op donderdag. Daarna volgt de meivakantie en start bij voldoende belangstelling het koor officieel in mei. Bij een aanmelding van tenminste 15 kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar start het koor.

Samen met de kinderen wordt er dan een naam bedacht voor de groep. De lessen bestaan uit drie kwartier zangonderwijs en een kwartiertje leren van notenschrift in kleine groepjes. Dit gebeurt spelenderwijs. De zogenaamde Kick-off is op 2 april om 16.00 uur in ’t Spieker. Aan het einde van deze eerste les mogen de ouders al komen luisteren naar een eerste kort optreden.

Aanmelden voor de Kick-off kan via e-mail, graag z.s.m., maar vóór 26 maart 2020.
Mail naar: [email protected] In de mail geef je naam en leeftijd door van de deelnemer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven