Weerpraatje: Wordt het nu lente?

BERKELLAND –  Er verschijnen berichten in de media dat het volgende week compleet lente en hier en daar zelfs zomers wordt. Zover is het echter nog niet. De onzekerheid in de weerkaarten is groot. De juiste positie van een hogedrukgebied boven onze omgeving lijkt nog niet echt duidelijk. Daar hangt de windrichting mee samen en een noordelijke of zuidelijke component daarin maakt voor de temperatuur veel uit. Het lijkt na vrijdag echter wel een periode droog weer te gaan opleveren. Tot vrijdag nog wisselvallig met morgen – donderdag – nog weer eens veel wind. En dan na vrijdag dus droger weer met een temperatuur die mogelijk richting de 15 graden kan gaan, met een flinke onzekerheid.

Weerpraatje wordt verzorgd door Hans Toutenhoofd 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven