Wethouder Van Haaren neemt eerste boek van Kunst uit de Kamer in ontvangst

BORCULO – Zondagmiddag 1 maart heeft Wethouder van Berkelland, mevrouw Marijke van Haaren, het eerste boek van Kunst uit de Kamer in ontvangst genomen. Zij vertelde dat Kunst uit de Kamer een belevenis is, waarbij kunstwerkenen de verhalen erachter samen komen, waardoor het geheel een extra betekenis krijgen. Het is een bijzondere verzameling kunst uit de woonkamers van de deelnemers, die een brede kijk geeft op de beeldendie in onze woonkamers staan of hangen. Het zijn stuk voor stuk, allemaal werken die door het verhaal een extra betekenislaag krijgen voor de actieve toeschouwer. Deze belevenis kun je de hele maand maart ervaren in de Weemhof op maandagmiddag, vrijdagochtend en zondagmiddag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven