Bezorger van de dag: Studio Zestien

NEEDE – Studio Zestien in Neede bezorgt zes dagen per week (op zondag is men een dagje vrij) maaltijden aan huis. Op de Facebook pagina van het bedrijf wordt elke dag bekend gemaakt wat de pot de dag er na schaft. Men werkt met het principe vandaag voor morgen, als je dus vandaag je bestelling doorgeeft dan komt men morgen tussen 17.00 en 19.00 uur de maaltijd bezorgen. In de afgelopen weken heeft Studio Zestien al meerdere “gast” koks gehad. Zo zien we regelmatig de Needse rijschoolhouder Gerco Stellings voorbij komen als grillmaster. Afgelopen zaterdag nog maakte hij woeste hamburgers. Gerco geeft zelf op dit moment geen rijlessen in verband met de Corona maatregelen. Studio Zestien bezorgt in Neede en omgeving. Meer info vindt je op http://www.studiozestien.nl of op de Facebook pagina van het bedrijf.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven