Boenders komt met eigen pitstop “Oranjestop”

EIBERGEN – Koningsdag zal dit jaar geheel anders zijn dan normaal. Daarom is de dag, waarop wij de verjaardag van onze Koning vieren, omgedoopt in “Woningsdag”. Er zal geen oranjemarkt zijn in het centrum van Eibergen. Gerwin Staring, van Boenders, bedacht voor deze dag iets ludieks. De “oranjestop”, om culinair te tanken! Aan de achterzijde van het pand van Boenders kunnen mensen zich alsnog een beetje op de oranjemarkt wanen en van achter het stuur van hun auto, zittend op de fiets of lopend de klassieke oranjetompucen, een broodje warmvlees, broodje hambuger of broodje balgehakt kopen. Dit kan op maandag 27 april van 9.00 tot 13.00 uur. Gedurende die tijden is de winkel van Boenders ook geopend. Voer de volgende coördinaten in op je navigatie: 52°06’05.6″N 6°38’59.7”E. En je komt bij de oranjestop uit. Je kunt je bestelling ook vooraf doorgeven via de websites van Keurslager Boenders en Echte Bakker Boenders. http://boenders.keurslager.nlhttp://boenders.echtebakker.nl

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Boenders komt met eigen pitstop “Oranjestop””

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven