Ordinaire wildplasser actief in Eibergen

EIBERGEN – In Eibergen is een ordinaire wildplasser actief. Vorig jaar was de man ook al enige tijd actief, maar daarna hield hij zich rustig. Vandaag werd echter duidelijk dat de wildplasser weer actief is. “Vorig jaar is het een aantal keer voorgekomen dat er een man actief was om letterlijk elk bankje in Eibergen onder te plassen.” laat een Eibergenaar de redactie van Nieuws uit Berkelland weten “ook vandaag is het al bij twee bankjes gebeurd. Dit is gemeld bij de politie en handhaving, echter is er niet genoeg bewijs.” De Eibergenaar wil het graag melden, omdat hij het ronduit smerig vind. Wellicht dat de wildplasser afgeschrikt wordt door de publiciteit.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ordinaire wildplasser actief in Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven