Wat ligt hier langs De Berkel?

BORCULO – Vanmorgen deed een wandelaar een lugubere vondst langs De Berkel ter hoogte Erve Giegink in Borculo. De grote vraag is echter, wat is het? Volgens insiders zouden het ingewanden kunnen zijn van een ree of een hert. De volgende vraag is dan meteen hoe deze ingewanden hier terecht komen? Er is melding van de vondst gemaakt bij de politie Berkelland. Weet jij wat het is? Of heb jij iets gezien wat met deze vondst te maken kan hebben?

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Wat ligt hier langs De Berkel?”

  1. Mijn zoontje die de hond ging uitlaten gisteren .kwam een gezin tegen ,die vroegen of hij een hond had gezien .het gezin kwam een beetje bang over. Even later kwam hij de hond achter het rit tegen ,hij kwam achrezief over en had bloed aan zijn bek.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven