Centrum Eibergen stukje groener

EIBERGEN – De nieuwe bloembakken in het centrum van Eibergen zijn afgelopen week van groen voorzien. Het centrum van Eibergen is daarmee weer een stukje groener geworden. De nieuwe bloembakken maken deel uit van de revitalisering van centrum Eibergen.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Centrum Eibergen stukje groener”

 1. Ans Teutelink

  Dat het centrum van Eibergen wel wat groen kan gebruiken staat als een paal boven water, maar of het nu zo handig is om bomen in een bak te zetten die toch regelmatig water nodig hebben daar plaats ik mijn kant tekeningen bij. Nu zal het zeker zo zijn dat de gemeente een contract afsluit met een bedrijf dat voor het nodige water zorgt wat mijn inziens niet nodig is als je bomen gewoon in de grond zet en ook nog eens natuurlijker overkomt, en van het geld wat je dan niet uit hoeft te geven kun je ook eens fleurige bloemen door heel Eibergen ophangen. Soms is het ook wel eens hoe behaal ik met beperkte middelen het beste resultaat.

 2. Foto 4 staan de bakken leuk.
  Foto 2 iets minder leuk.
  In de Hagemanstraat vind ik ze teveel en zijn ze te groot
  Foto 1 ook leuk

 3. Deze bakken zijn mooier als de betonnen bakken die eerst geplaatst zouden worden. Wel mijn vraag waarom er in de Hagemanstraat tgv de lidl zoveel bakken staan. Het bankje wat er eerst stond is weg gehaald, met een bak was mooier geweest.

 4. Hagemanstraat Eibergen is net als Oudestraat in Neede uitgestorven stukje centrum
  Worden beide winkel erf en dan komt er niemand meer

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven