Een hart onder de riem voor de Berkellandse mantelzorgers

BERKELLAND – Vrijdag en zaterdag zijn de Berkellandse mantelzorgers die waren opgegeven voor de actie van Zorgerf Berkelland verrast. Zorgerf Berkelland vroeg vorige week welke mantelzorgers in onze gemeente een hart onder de riem verdiende. Vele bezorgers gingen op pad, vrijwillig, maar met een missie. Om deze dappere mensen in het zonnetje zetten. “Dat is gelukt!” zegt Haidy Jansen van Zorgerf Berkelland “Mensen werden geraakt door dit kleine gebaar, een kleine waardering voor het vele werk dat zij extra verzetten tijdens de corona crisis. Soms met een lach en een traan…”

De vrijdag ging snel voorbij, daarom werd een aantal mantelzorgers zaterdag bezocht om de verrassing te bezorgen!

“Veel dank aan Madelon Kuijk van het Feestatelier voor de sponsoring en steun bij de organisatie, Bianca Wessels van Stichting Tussenstaphuis en Veronica Kasteel Niemeijer, Nicole van Vonno en de jongeren van Jimmy’s Berkelland voor de extra vele handen! Dank aan Kooplokaal Berkelland, voor de organisatie met lokaal ondernemers!

Met deze actie, gesteund door de Provincie Gelderland werd het mogelijk om mantelzorgers te waarderen en lokaal ondernemers te steunen. Win-Win! Dit weekend hebben we samen, ondanks de 1,5 meter afstand, mensen weten te verbinden. De liefde doorgegeven via de lucht”.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Een hart onder de riem voor de Berkellandse mantelzorgers”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven