Gerda’s Hemelvaart fietstocht bij Café De Klok in Eibergen


EIBERGEN  – Met Hemelvaart een heerlijke fietstocht maken? Bestel dan de Klok’s FIETStas bij Café De Klok, deze tas is gevuld met lekkernijen en een mooie fietsroute uit gezet door Gerda(foto). Het enige dat je zelf nog nodig hebt, is een picknick kleed of een bankje op een mooi plekje onderweg. De tas is op hemelvaartsdag 21 mei 2020 af te halen tussen 10.00 en 12.00 uur bij de Klok en bestaat uit:

  • Ambachtelijke minibroodjes – tonijnsalade, carpaccio en oude kaas
  • Kleintje appelsap
  • Huisgemaakte brownie en bonbon
  • Mooie fietsroute vanaf Grand Café de Klok! 

De prijs voor de FIETStas is € 13,50 per persoon. De tas kun je bestellen via https://culishop.deklokeibergen.nl

Onderweg kom je Barista flooresso tegen met heerlijke koffie, huisgemaakt gebak van Maike en ijs. Tevens fietst de tocht langs Boerenzuivel van Claudia. Op het terras verzorgt De Klok ook koffie en gebak ‘to go’ en vanaf 12.00 uur. Vanaf dat tijdstip staan BAKfiets en KOOKmobiel van De Klok klaar! 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gerda’s Hemelvaart fietstocht bij Café De Klok in Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven