Grand Café De Gracht boos: Geen terras op straat en ook niet op de stoep

BORCULO – Bij Grand Café De Gracht zagen ze het al helemaal voor zich: een extra groot terras op straat en aan de overkant op de stoep. Het feest gaat echter niet door, de gemeente Berkelland werkt niet mee. Bij De Gracht zijn ze nu vooral boos “Bedankt gemeente Berkelland en Joost van Oostrum. We mogen niet op maandag 1 juni voor 1 dag het terras uitbreiden op de straat en we mogen ook niet op de stoep tegenover ons een aantal tafels neerzetten, want dat is gemeentegrond. Bedankt voor de heropening. Nog meer horeca ondernemers die niet blij zijn met de Gemeente Berkelland?” vraagt de Gracht zich af.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Grand Café De Gracht boos: Geen terras op straat en ook niet op de stoep”

  1. Gemeente Berkelland, ze hebben the al zwaar genoeg waarom de ondernemers niet helpen foei

  2. Ach ach wat een gemeente hebben wij toch . Willen niet meedenken met ons als burgers. Hebben de reacties op Facebook vast niet gelezen.
    Belachelijk voor woorden dit

  3. Ik lees niet wat de redenen zijn voor het afkeuren? Je sluit er wel een doorgaande weg (toegang tot het centrum voor hulpdiensten) mee af. Heeft het daar mee te maken? Dit stuk weg is zelfs tijdens de septemberfeesten niet afgesloten toch? Ik snap de frustratie van een leuk plan dat niet door gaat, maar een mening vormen zonder de reden te weten van afwijzing vind ik lastig.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven