HCR Prinsen klaar voor (her)opening

HAARLO – Zoals het er nu naar uit ziet mogen horecagelegenheden tweede pinksterdag om 12.00 uur de deuren van hun etablissement weer openen. Horeca Nederland had stiekem gehoopt dat men het hele pinksterweekend al open zou mogen, maar dat lijkt er niet in te zitten. Stuntactie’s van ondernemers die in de nacht van eerste- op tweede pinksterdag open willen gaan hierbij in rook op. Dinand en Alie Prinsen uit Haarlo kijken er naar uit om weer open te gaan.

“Beste mensen, zoals het er nu uitziet mogen wij vanaf maandag 1 Juni weer volledig open. Tot 1 Juni zijn we alleen geopend voor hotelgasten! Uiteraard volgen wij de maatregelen en hygiëne regels van de overheid en RIVM. Voor ons café/restaurant gedeelte moet u reserveren vanaf 1 Juni , dat kan ter plaatse maar ook telefonisch 0545-261232 of via Whatsapp 06-20 62 28 87.
Voor ons terras is reserveren niet nodig echter dient u wel te wachten totdat er een tafel vrijkomt en wij u naar een schone tafel kunnen begeleiden. Vanwege de 1,5 mtr. beperkingen in de keuken zijn we genoodzaakt een iets aangepaste kaart te gebruiken, maar er blijft voldoende lekkers opstaan om van te genieten.” staat te lezen op de facebook pagina van HCR Prinsen. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “HCR Prinsen klaar voor (her)opening”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven