Herdenkingen in Berkelland

BERKELLAND – In heel Berkelland is er vanavond herdacht. Bij de oorlogsmonumenten in Eibergen, Neede, Borculo, Ruurlo en Beltrum werden kransen gelegd door de leden van het college. Dit gebeurde op verschillende tijdstippen. Men werd verzocht om 20.00 uur zoveel mogelijk thuis te zijn. Op vele plekken hoorden we de klanken van verschillende instrumenten die werden bespeeld door Berkellandse muzikanten vanuit hun eigen tuin of vanaf hun eigen oprit. Nieuws uit Berkelland zond via Facebook live de herdenking vanaf de Needse Berg uit. Deze is via onze Facebook pagina terug te kijken. Later vanavond komt er een compilatie online van de gehele herdenking.

Foto’s: Joost van Oostrum (Ruurlo) Jaime Lebbink(Borculo) Mike Gerritsen (Neede)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven