Jongeren in Keet: Politie voert “goed gesprek”

BERKELLAND – De Berkellandse jeugdagent Kim geeft via haar Instagram account regelmatig een inkijkje hoe haar politiewerk er uit ziet. Maandag 11 mei heeft zij ambulance personeel geholpen bij een reanimatie, heeft ze bemiddeld bij een burenruzie en later op de avond heeft zij een bezoek gebracht aan een keet. Ze maakte een foto van wat ze daar aantrof. “Hier hebben wij als politie een goed gesprek gevoerd. Samen komen in een keet is een mooi initiatief, maar daarbij zul je je wel aan de coronaregels moeten houden”. zegt de jeugdagent.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Jongeren in Keet: Politie voert “goed gesprek””

  1. Het nieuwe normaal is niet normaal. De regering probeert grip op de bevolking te krijgen. Nu worden er vlug wetten doorheen gedeukt waar ze normaal jaren voor nodig hebben.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven