Prullenbak in Eibergen weg door hondenpoep

EIBERGEN – In de afgelopen week heeft de Gemeente Berkelland de afvalbak naast het basketbalveldje op de “Nieuwe Maat” weggehaald. “Omdat we het veldje en de directe omgeving vrij van zwerfafval willen houden hadden we in 2018 als BC Picker Reds deze afvalbak in beheer genomen.  Echter omdat de afvalbak de laatste tijd steeds heel snel werd gevuld met zakjes hondepoep was het periodieke beheer niet meer uitvoerbaar”. Zegt Edwin Bakker van BC Picker Reds.”

Hierbij het vriendelijke maar ook dringende verzoek aan alle leden van de BC Picker Reds (en uiteraard ook aan alle anderen) die het basketbalveldje met veel plezier gebruiken om jullie afval in één van de andere afvalbakken in de directe omgeving te deponeren en zo te helpen om het pleintje vrij van zwerfafval te houden”.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Prullenbak in Eibergen weg door hondenpoep”

  1. Waarom zijn er geen aparte afvalbakken voor hondenpoep ? Woon tegenover een speeltuintje en ook daar veel hondenpoep in de afvalbakken . Kinderen vinden het soms leuk om die zakjes eruit te halen en er mee te gooien .

  2. Waarom zijn er idd geen vuilnisbakken voor de zakjes met hondepoep.
    Ik denk dat er dan ook veel meer hondepoep opgeruimd zal worden.
    Mensen vertikken het nu omdat ze geenzin hebben om met het zakje te lopen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven