Uniek: Needs bedrijf komt als eerste met wol-automaat


NEEDE – Onderneemster Diana Vultink haalt regelmatig onze site met een speciale actie. Dit keer haalt ze het nieuws met een hele bijzondere introductie. Vanaf vandaag heeft zij namelijk een heuse wol-automaat voor de deur staan. De automaat is 24 uur per dag geopend, dus kun je de hele dag je wol en naalden aanschaffen in Neede. “Mede dankzij onze lieve vaste haakgroep dat ons een mooi bedrag gaf met ons jubileumfeest met de bewoording voor onze dromen die niet in een lijstje passen hebben wij nu deze automaat gekocht.” zegt Diana. “Ik denk dat wij de eerste wol-automaat van Nederland hebben” Je kunt bij de automaat overigens enkel met muntjes betalen.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Uniek: Needs bedrijf komt als eerste met wol-automaat”

  1. Cobie Stooker

    Geweldig nieuws, beetje ver om vanuit Almere even te komen, maar wellicht gaan er door het hele land nu meer komen ????

  2. Wat een leuk en goed idee. Pas geleden was ik bij je in de winkel. Daar zag je al zoveel creativiteit. Dit past helemaal bij jouw winkel.

  3. Hoi Marian Meeder, in de winkel heel divers in de automaat op dit moment de serie populair en de coton 3 van Phildar, maar dit willen wij ook met periodes aanpassen en ook naar wat de vraag is. Sorry dat ik nu pas reageer, ik wist niet dat het hier geplaatst was.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven