Vanaf najaar Monopoly Neede verkrijgbaar

NEEDE – Met een zwart pak, een hoge hoed en een grote snor bracht het alom bekende Monopoly-mannetje vandaag een speciaal bezoek aan Neede. En niet zomaar een bezoek. Op gepaste afstand en onder toeziend oog van razend enthousiaste medewerkers van Jumbo Leussink gaf Mr. Monopoly hét startsein voor de ontwikkeling van Monopoly Neede.

Jumbo Leussink gaat in samenwerking met Identity Games de inwoners van Neede de komende weken betrekken in de ontwikkeling van het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt aangepast naar de stijl van Neede. Natuurlijk worden ook de omliggende plaatsen betrokken bij de ontwikkeling; ook Rietmolen, Lochuizen en Noordijk zullen een plek krijgen op het speelbord. Belangstellenden uit de gehele regio kunnen via een speciale Facebookpagina suggesties aandragen van straten en pleinen in de verschillende dorpen die niet in
het spel mogen ontbreken.

Multimiljonair in Neede
Monopoly is een van de bekendste en bestverkochte bordspellen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel. Monopoly Neede zal in het najaar verkrijgbaar zijn bij Jumbo Leussink en zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Vanaf najaar Monopoly Neede verkrijgbaar”

 1. Station noordijk rietmolen kisvelt neede
  Straat kïevitstraat en meerstraat
  Plein vleermoes

 2. Dini Reinderink

  Dat lijkt mij geweldig om te hebben als het af is. Als oud Needenaar ben ik dus geïnteresseerd.

 3. Oudestraat doodlopende winkelstraat 2020’
  Ga terug naar online winkelen

 4. GJA ter Haar

  circus neede, oma wilde niet herkend worden, maar kwam wel met beidde kleikinderen in de krant. Braderie neede klompen van Lindeboom kopen etc,

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven