Voetbalveldje bij IKC Op d’n Esch ligt er belabberd bij

EIBERGEN – Het voetbalveldje bij IKC Op d’n Esch in Eibergen is een populair speelveldje onder kinderen. Echter komen er veel klachten binnen over de kwaliteit van het grasveld. Bezorgde ouders hebben inmiddels een melding gedaan bij de gemeente Berkelland. “Kinderen zijn daar vele uren per week te vinden, maar het is nu veel minder geworden. Er is vorig jaar nieuw gras ingezaaid, en later nogmaals opnieuw door gezaaid, maar het is nog steeds belabberd. Er liggen heel erg veel stenen (zie foto’s), glas en puin. Kinderen die graag willen keepen klagen dat het enorm zeer doet. Ook is het alles behalve vlak, waardoor ook de enkels het moeten lijden. Kortom het is niet wat”. Zo is het relaas van de ouders. De gemeente is gevraagd om er iets aan te doen, mede doordat er zoveel gebruik van het veldje wordt gemaakt opperen de ouders zelfs om er kunstgras van te maken.


Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven