54 bekeuringen in 1 dag in Berkelland

BERKELLAND – De politie Berkelland had vandaag een clusterdag. Dat houdt in dat er veel agenten in dienst waren. Normaal is er dan een teamoverleg. In deze Corona tijd kan dat echter niet. Daarom werd de tijd door de agenten gebruikt om controles uit te voeren. Daarbij werd vandaag maar liefst 54 keer gehandhaafd op verkeersovertredingen. Overtredingen die werden geconstateerd waren onder andere als bestuurder bellen, het niet dragen van een gordel, te hoge snelheid en constructiesnelheid bij bromfietsen. Dit is slechts een kleine greep uit de overtredingen die gemaakt zijn. “Wat ons opviel was de geslotenverklaring (zie foto) op de Leugemorsweg te Eibergen die door veel voorbijgangers genegeerd werden”. Aldus de politie

Deel dit artikel:

4 gedachten over “54 bekeuringen in 1 dag in Berkelland”

  1. @dex. Waar de stokkersweg over gaat in de leugemorsweg. Thv de berkel is dat. Ik was zelf verbaasd. Bord is me nooit opgevallen

  2. Het is ook raar dat een weg “zomaar” wordt afgesloten. Voor veel Eibergenaren is dit de logische route naar Neede en v.v., zeker nadat het via de Stokkersweg door de aanleg van de nieuwe N18 niet meer mogelijk is.
    Of is het de bedoeling dat we ons eerst door het hele dorp heen kronkelen om vervolgens via de oude Twenteroute naar Neede te rijden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven