Bijzonder afscheid van teamgenoten Kerkemeijer Gemini


BORCULO – En toen was daar ineens het corona-virus en vervolgens de Intelligente lock-down. De sporthal ging op slot. Er kon niet meer getraind worden en de wedstrijden gingen ook niet meer door. Zeer tot verdriet van Dames 1 van volleybalvereniging Kerkemijer Gemini die bezig waren aan een topseizoen. De dames stonden de gehele competitie op kop in de 3de divisie en ze hadden zich ook al geplaatst voor de halve finale van de Regiobeker. Zij wilden voor de dubbel gaan. Tot het besef kwam, dat ze hun de laatste wedstrijd van het seizoen al hadden gespeeld. Een pleister op de wonde was dat de Nevobo bij het definitief beëindigen van de competitie wel bepaalde dat de dames als koploper zouden promoveren naar de 2de divisie. Na zes seizoenen 3de divisie was dat doel dan toch bereikt. Het werd dan wel geen echt kampioenschap met bijbehorend kampioensfeest, maar de promotie maakte veel goed.

Maar er was nog meer anders dan anders. Gewoonlijk wordt na de laatste wedstrijd afscheid genomen van vertrekkende teamgenoten. Ook dat kon deze keer dus niet. Daarop bedachten de dames wat anders. Zijn maakten grote spandoeken voor hun trainer Alfred Oonk, die zijn drie seizoenen met een promotie afsluit, en de in blijde verwachting zijnde medespeelster Dianne te Walvaart. De spandoeken werden goed zichtbaar bij hen in de tuin geplaatst. Wel hebben de dames zich voorgenomen om wanneer het weer mag nog op een andere manier afscheid te nemen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven