Blokker Neede sluit winkel

NEEDE – Blokker verdwijnt uit de winkelstraat van Neede. In de begin jaren was de winkel onder de naam Novalux aan de Nieuwstraat. Maar liefst 34 jaar was de zaak in huishoudelijke artikelen onder de vlag van Blokker een begrip in het dorp. Bijna acht jaar geleden verhuisde Blokker naar de hoek Rapenburg/Ruwenhofstraat. Externe factoren en ontwikkelingen zijn de oorzaak van de sluiting. “Wij vinden het spijtig om onze zaak te sluiten. Zeker voor onze medewerkers betreuren we dit besluit. Onze klanten bedanken we voor het vertrouwen in de afgelopen jaren”, vertelt filiaalleider Trudy te Hoopen. Medio juni begint de uitverkoop.

Foto: Blokker filiaal in Neede

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Blokker Neede sluit winkel”

  1. Koop zelf ook online en scheelt 25%
    Binnen 24 Uur thuis
    Oudestraat auto vrij en met 9 horeca zaken Russische roulette wie er omvalt
    Doodlopende weg voor de huidige ondernemers
    VIP Neede is al in staat van ontbinding en weinig kans met Mans?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven