Chris Howitt al 16 jaar het gezicht van CCS

BORCULO – Het is vandaag precies 16 jaar geleden dat voor Chris Howitt het avontuur als zelfstandig ondernemer begon. De Borculoër startte op 1 juni 2004 Chris’s Computer Solutions, kortweg CCS. CCS is in 2004 begonnen met het idee om particulieren, ZZP’ers en kleine bedrijven te ondersteunen op ICT gebied. “Ik merkte steeds vaker dat vrienden, familie, buren en kennissen een beroep op mij deden om hen te helpen bij computerproblemen”. Vanuit die behoefte maakte Chris op dat het tijd werd om een dergelijk bedrijf te starten.

“Toen heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen en tot op de dag van vandaag heb ik er geen moment spijt van gehad”. “Ik kom bij particuliere klanten én bedrijven voor reparatie en onderhoud van computerproblemen en daarnaast geef ik uitleg”. “Tevens verkoop ik ook computers en randapparatuur”. Chris vindt het fijn om klanten te kunnen helpen en vindt persoonlijk contact met zijn klanten belangrijk. Door dit prettige contact blijven ze dan ook vaak jarenlang klant. “Na 16 jaar heb ik een mooi groot klantenbestand van ruim 2500 klanten”. “Dit zijn zowel particulieren, ZZP’ers, agrariërs, winkelers etc.”. “Verder sponsor ik al jaren veel lokale sportclubs”.

Kijk voor alle informatie op http://www.ccs-berkelland.nl/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven