Corrie Beerten Schadeherstel houdt op zaterdag 27 juni een open dag


BORCULO – Het bedrijfspand van Corrie Beerten Schadeherstel is uitgebreid. De oppervlakte van de werkplaats is ingericht met nieuwe hefbruggen en een nieuwe grote spuitcabine. Hierdoor kunnen nu ook campers en caravans vakkundig worden gespoten. Corrie Beerten Schadeherstel uit Borculo geeft daarmee gehoor aan de grote vraag en behoefte van caravan en camper eigenaren.

Corrie Beerten Schadeherstel in Borculo breidt uit!
Al 20 jaar lang bestaat Corrie Beerten Schadeherstel. Het bedrijf heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een gerenommeerd schadeherstelbedrijf, zo zijn ze specialist in uitdeuken zonder spuiten en andere reparatiemethoden. Ook voor het herstel van de velgen en reparaties van lederen bekleding bent u bij Corrie Beerten aan het juiste adres. Na vele jaren ervaring als ondernemer in de schadebranche gewerkt te hebben begon Corrie Beerten in 1999 zijn nieuwe mobiele bedrijf. Het specialisme “uitdeuken zonder spuiten” van auto’s werd op locatie bij autobedrijven verricht. In 2005 verhuisde hij naar de Korenbree 7-02, hier werd een nieuw pand gebouwd. De werkzaamheden groeiden toen flink, er kwam een spuitcabine voor auto’s en kleine bedrijfswagens. Er wordt gewerkt met de meest moderne en innovatieve technieken. De vraag of hij ook beschadigde campers en caravans kon spuiten kwam steeds vaker voor, hierop besloot hij zijn pand uit te breiden met een nieuwe, grotere spuitcabine. Deze is uiterst geschikt voor de grotere voertuigen. Zowel particuliere klanten als dealer bedrijven van caravans en campers tonen hier grote interesse in. Corrie Beerten Schadeherstel beschikt over een compleet reparatiepakket van A tot Z. Schadeherstel is mogelijk, maar er kan ook gekozen worden voor andere methoden. Kleine schades kunnen op deze manier goedkoper worden verholpen, terwijl de waarde flink stijgt. Ook voor beschadigingen aan het dash- board, kunststof onderdelen en leer bent u bij Corrie Beerten aan het juiste adres. Corrie Beerten Schadeherstel werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen en zorgt voor een snelle en correcte afhandeling, hierdoor hoeft u als klant zelf niets meer te doen! Service is erg belangrijk voor Corrie Beerten, daarom bieden zij altijd vervangend vervoer aan gedurende de tijd van de reparatie indien nodig.

Open dag met drive thru schade-check, campershow en gratis ijs!!
Voor een snel en vakkundig herstel van elke caravan,camper of autoschade bent u van harte welkom aan de Korenbree 7-02 te Borculo. U kunt rekenen op vakwerk, inclusief 4 jaar garantie. Dit houdt in dat de kwaliteit van de reparaties gewaarborgd is. Met deze FOCWA-garantie bent u er zeker van dat de werkzaamheden op een profes- sionele manier worden uitgevoerd. Corrie Beerten heeft ruim 40 jaar ervaring in schadeherstel van parkeerdeukje tot forse schade. Er is gratis koffie, terwijl de klant wacht. Service staat voorop bij Corrie. Tevreden klanten, dat is zijn doel. Vandaag. Morgen. Altijd! We zien u graag bij onze open dag op zaterdag 27 juni van 11.00 uur tot 15.00 uur. Tot dan! Voor meer informatie: Corrie Beerten Schadeherstel Korenbree7/02 Borculo

Corrie Beerten Schadeherstel houdt op zaterdag 27 juni een open dag.
Van 11.00 uur tot 15.00 uur uur is iedereen welkom om het bedrijf en de uitbreiding te bezichtigen. Er is een heuse drive thru voor een schadecheck. Na de drive thru bij geconstateerde schade krijgen belangstellenden korting om de schade later te laten herstellen. Ook is er een kleine campershow van nieuwe en gebruikte campers!

Voor meer informatie:
Corrie Beerten Schadeherstel
Korenbree7/02
Borculo
T 0545-275777
M 06-53608119
[email protected]
http://www.beerten.net

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven