Dode vrouw aangetroffen in woning Thoomseweg in Neede

NEEDE – Aan de Thoomseweg in Neede is donderdag 11 juni rond 18 uur een overleden persoon aangetroffen. De politie geeft aan dat er tevens een persoon is aangehouden in verband met de zaak. De omgeving van de Thoompseweg en de Wheemerstraat is afgezet. Er is een forensisch team aanwezig die de zaak onderzoekt. Of het slachtoffer en de verdachte elkaar kenden is niet bekend. De politie kan verder nog geen uitspraken doen over de toedracht. UPDATE 19.15 uur: De politie maakt bekend dat het dodelijke slachtoffer een vrouw betreft. Zij is door geweld omgebracht. De aangehouden verdachte is een man, zijn betrokkenheid wordt onderzocht. Het onderzoek is in volle gang.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Dode vrouw aangetroffen in woning Thoomseweg in Neede”

  1. Het is de laatste tijd wel raak in Neede, eerst een messentrekker bij de Max, afgelopen zaterdag bij de Rapenburg en nu mogelijk een moord op de Thoomsenweg.

  2. Buurt bewoner

    Absoluut verschrikkelijk dit.! Je weet niet wat zich heeft voorgedaan. Oordelen is dan ook noeilijk. We kunnen alleen maar de nabestaanden heel veel sterkte wensen met dit verlies. En toch wil ik de man die dit gedaan heeft sterkte wensen, immers hij zal moeten leven met het feit dat hij iemand van het leven heeft beroofd.

  3. Er komt heel wat gespuis naar Neede, maar een moord dat is wat anders, maar de reden en het motief voor deze moord is nog niet bekend, daarom is er nog niet veel van te zeggen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven