Gemeenteraad vergadert 9 juni om 20.30 uur

BERKELLAND – Op verzoek van D66, Groen Links, PvdA en Ondernemend Berkelland wordt er een extra raadsvergadering gehouden over de financiële situatie van gemeente Berkelland.
De vergadering vindt plaats op 9 juni om 20.30 uur. Vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus vindt deze vergadering plaats via de digitale weg.

Op de agenda staat onder andere:
• Spreekgelegenheid voor het publiek
• Financiële situatie gemeente Berkelland

De volledige agenda en de stukken die op de agenda betrekking hebben, vindt u op de website van de gemeente http://www.gemeenteberkelland.nl

Inspreken
In verband met het coronavirus vinden raads- en commissievergaderingen online plaats. Er bestaat online nog steeds de mogelijkheid voor inspreken. Als u zich heeft aangemeld voor het inspreken ontvangt u van ons een e-mailbericht met een instructie hoe dit werkt.

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u zich melden bij de griffie. Dit kan tot uiterlijk 16.00 uur op de dag van de vergadering. Dit doet u door te bellen naar 0545-250 805 of te mailen naar [email protected].

U krijgt voor het inspreken in een commissie- of raadsvergadering 5 minuten de tijd. Hierna krijgen alle leden de ruimte om vragen te stellen, maar is er geen ruimte voor een gesprek. U kunt 1 keer inspreken bij de commissie- of raadsvergadering over hetzelfde onderwerp. Bij raadsvergaderingen kan alleen ingesproken worden over onderwerpen die op de agenda staan. Bij de commissievergaderingen kan ook aandacht gevraagd worden voor niet-geagendeerde onderwerpen.

Raadsvergadering live via internet
U kunt de digitale raadsvergadering live volgen via https://channel.royalcast.com/berkelland

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gemeenteraad vergadert 9 juni om 20.30 uur”

  1. Ik kan helaas niet, maar het overschot van vorig jaar terug in de algemene middelen.
    Het is heel mooi om in 2021 op de OZB en/of afvalstoffen wat terug te krijgen als burger, maar ik zou zeggen: ”Wees verstandig en pot het geld op voor de magere jaren. Dit doe je als burger zijnde ook, althans de meeste burgers”. Ik snap ook niet dat de VVD boter op zijn hoofd heeft en recht tegen de wens van de overige partijen gaat. Afspraken zijn afspraken, echter meestal hoe de wind waait.

    In dit geval is het verstandig af te wijken van eerder gemaakte afspraken. De burger krijgt de gevolgen van het huidige tekort immers linksom of rechstom toch op zijn bord. Dan liever nu al de schuld met 1,5 miljoen verlagen, zodat de burger in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan met bijv. een torenhoge OZB of afvalstoffenheffing.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven