Livestream Berkelland DigiTAAL op facebook

BERKELLAND – Berkelland DigiTAAL start maandag 22 juni om 12.00 uur met een openbare livestream op facebook. Dit is een onderdeel van het nieuwe laagdrempelige programma voor nieuwkomers op de facebookpagina Berkelland Friends Festival. (http://www.facebook.com/BerkellandFriendsFestival )

Het programma is gratis en bedoeld om op een leuke manier contact te onderhouden, gezellig elkaar digitaal te ontmoeten, elkaar te helpen om zichzelf nog beter te kunnen redden en prettig te kunnen leven in de Berkellandse samenleving. Al eerder verschenen interviews met de cultuurverbinders Sona Souqi (Neede, Syrië) en Dilsoz Amin (Eibergen, Irak).

Tijdens de livestream wordt verteld hoe je kunt oefenen. Hoe je online je Nederlands kunt verbeteren. Hulp wordt geboden in de eigen taal. Met twee vertalers in het Arabisch en in het Tigrinya. Het programma is in deze bijzondere corona-tijd digitaal gestart. Als het weer kan, kunnen de deelnemers elkaar ook weer ‘live’ ontmoeten. Het programma is een aanvulling op de inburgering, die volgend jaar landelijk op een nieuwe manier onder regie van de gemeente wordt aangepakt.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Livestream Berkelland DigiTAAL op facebook”

  1. Komt NUB ook dagelijks live met nieuws journaal uit berkelland?
    En waar is Roy alias journalist Nijman hahaha gebleven?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven