Nieuw bedrijfsverzamelgebouw in Eibergen

EIBERGEN  – Op bedrijventerrein de Kiefte in Eibergen, gelegen langs de zichtlocatie aan Venneslatweg en dicht bij de op- en afrit van de N18, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw. Het pand wordt opgedeeld in 2 bedrijfsunits van 139 m2 en 7 bedrijfsunits van 79 m2 en 7 bedrijfsunits van 54 m2. De bedrijfsunits zijn ongeveer zeven meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en worden gedeeltelijk voorzien van een verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag. De bedrijfsunits hebben allemaal een elektrische overheaddeur van 3,5 meter hoog.

De prijzen beginnen bij 60.000 euro. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, dan moet je onder andere denken aan aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben. Maar ook voor particulieren die een caravan/boot of camper willen stallen zijn deze bedrijfsunits uitermate geschikt. De units zijn deze week in de verkoop gegaan en in de eerste week zijn al diverse units verkocht. Vanwege dit succes zijn er al plannen voor uitbreiding. De bouw kan binnen drie maanden van start en zal zo’n vier maanden gaan duren. De ontwikkelingen op bedrijvenpark de Kiefte volgen elkaar vlot op. In het afgelopen jaar zijn er al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. Mede vanwege de goede locatie, de bedrijvigheid en de aangebrachte voorzieningen. Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein de Kiefte opnieuw een aanwinst rijker!

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand of opslagunit te kopen of huren kunnen contact opnemen met Andre Scheers, 0545-288299, van Scheers & Roes Makelaars, op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod aan bedrijfsruimte beschikbaar. Het bedrijfsverzamelgebouw zal onder de naam Eibergen Business Center op de markt komen.

Verdere info: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven