Rondje zwerfafval Hambroekplas levert snelbinder, kinderslippers en 3,50 statiegeld op

BORCULO – Jaap de Boer kan als initiatiefnemer van Helemaal Groen tevreden zijn. Steeds meer mensen nemen de moeite om zwerfafval op te ruimen. Vandaag waren Judith Woertman en Wim Maclean te vinden aan De Hambroekplas. Een half uurtje zwerfafval “ruimen” leverde 2,3 kilo op. Er zat weer van alles bij, de meeste opvallende was wel een snelbinder. Deze was nog in goede staat en kan dus zo weer gebruikt worden. Verder vielen een paar kinderslippers op. Het stel kan ook nog even naar de supermarkt om statiegeldflessen in te leveren. In totaal leveren deze 3,50 op. Wim en Judith hadden een goede dag, niet alleen de Hambroekplas werd aangedaan, maar op meerder plekken werd er zwerafval opgepikt. Resultaat: 15,7 kilo!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Rondje zwerfafval Hambroekplas levert snelbinder, kinderslippers en 3,50 statiegeld op”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven